Curvebrillen

Curvebrillen zijn niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De uitdrukking “in het oog springen” kan wel heel letterlijk worden genomen als het gaat om de laatste trends. Uitstraling en kwaliteit worden steeds belangrijker. Dat weten wij van Glas-Bril Techniek ook. “Daarom houden wij een vinger aan de pols wat betreft ontwikkeling en efficiëntie op het gebied van inslijptechniek, want alleen dan kunnen wij maatwerk leveren.” Maatwerk en service, dát is wat Glas-Bril Techniek haar klanten wil bieden.

Om maatwerk te leveren, is meegaan met de techniek erg belangrijk. Glas-Bril Techniek heeft sinds enige tijd de Weco E.5 in het atelier. Deze nieuwe machine maakt het mogelijk curvebrillen fantastisch af te werken. Dit is vooral bij zonne- en sportbrillen van groot belang.

Bij het slijpen van een curveglas op een universele slijpschijf wordt de achterkant van het facet onvoldoende schuin afgeslepen. De driedimensionale hightech slijpschijf van de Weco E.5 maakt het mogelijk om de achterkant van het glas een extra, schuine bewerking te geven, waardoor het glas na het slijpen perfect in het montuur past. Kies voor Glas-Bril techniek.