Mogelijkheden

slider-contactGlas-Bril Techniek streeft naar een zo groot mogelijke tevredenheid van onze klanten. Daarom kunnen wij, naast het verzorgen van uw inslijpwerk ook zorgen voor de glazen. Door de glazen door ons te laten bestellen bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

Bijzondere monturen

Naast het verzorgen van uw inslijpopdrachten van gangbare types monturen kunt u bij ons ook terecht voor bijzondere monturen. Hier verstaan wij onder andere Pinfeel en Lindberg monturen onder.

Inslijpopdracht

Om er voor te zorgen dat wij alle gegevens van u ontvangen voor een opdracht hebben wij een speciaal formulier gemaakt waarop u alle gegevens makkelijk kunt invullen en meesturen. Het inslijpopdrachtformulier is hier te downloaden

Machtiging

Wanneer u vaker een opdracht naar ons toe stuurt is het voor u erg handig om gebruik te maken van automatische incasso. Het bedrag wordt dan na 2 weken na verzenden van de factuur van uw rekening afgeschreven. Als u hiermee wilt werken dient u het machtigingsformulier in te vullen en naar ons toe te faxen of op te sturen per post.